شامل قلابهای متّصل به ریل هوایی است که توسّط نیروی محرکه لاشهها را انتقال میدهد. شکل این قلابها با قلابهای خط کشتار متفاوت بوده و لاشهها در این قسمت از ناحیة بال به آن آویخته میشود تا طی عبور میسر طراحی شده در زمان حدود 75 - 15 دقیقه میزان آب موجود در حفرة شکمی آنها به حداقل ممکن برسد. سپس لاشهها وارد چیلینگ رووم میگردند.
چیلینگ رووم ( پیش سرد کن یا اتاق سرد ):
سالن بسیار بزرگی است که در آن اواپراتورهای قوی در جهات مختلف نصب گردیده که جریان هوای سرد را بر روی لاشههای آویخته بر روی راکر پرتاب مینمایند و موجب سرد و خشک شدن لاشهها میشوند. دمای لاشهها در این مکان به 4 - 2 درجة سانتیگراد رسیده که این عمل مانع از تشکیل خونابه در بستههای مرغ پرکنده میشود.